Infógrafika grafikai tervezés kördiagram formában

Infógrafika tervezése, ahol a nyelvi folyamatokat ábrázoltuk piechart, azaz kördiagram segítségével. Könnyebb megérthetőség, látványos prezentáció. Az alábbi linkre kattintva még több információ az infógrafikák, timeline-ok és kördiagramok tervezéséről, melyek az adatszemléltetés szempontjából egy hatékony kiadványszerkesztési eszköz.

Még több infó és kép a munkáról..

Plakát és szórólap grafikai tervezés, modern stílusos formában - kiállításra

Plakát, poszter és hozzátartozó szórólap igényes grafikai tervezése, modern, olykor merész megoldásokkal, fiatalos tipográfiával.

Még több infó és kép a munkáról..

Szórólap és plakát grafikai tervezése, készítése A5 és A4 méretben

Rendezvényszervezést és kulturális szolgáltatást nyújtó megbízónak készített A4 és A5 méretű plakát, illetve szórólap grafikai tervezése, készítése.

Elektronikus fénycsőgyújtót gyártó cégnek adatlap grafikai tervezése és készítése - Kiadványtervezés

A4 méretben készített adatlap szerkezeti rajzokkal, infógrafikával a könnyebb szemléltetés kedvéért. Környezettudatosság, energiagazdaságosság jegyében tervezett munka. Megbízónk eszközeire a matricák grafikai tervezését és készítését is szerencsénk volt megtervezni.

Fogászati szolgáltatást hirdető hajtogatott szórólap grafikai tervezés, készítése

Kiterített méret: A4. Háromba hajtás (tervezési segédlet: hajtásminták) kötészeti munkával legyártott szóróanyag. Fogászati témájú, német nyelvű flyer. Küldött brief alapján meghatározott tartalommal tervezett és készített szórólap külső oldalai.