Minden Nap Németül magazin teljes tervezése. - Kiadványtervezés, kiadványszerkesztés

Immáron a 9. lapszámon dolgozunk. A demo verzióval együtt már 10 példányt megterveztünk. Teljes körű kiadványtervezés, a borítótól, a tartalomjegyzéken és az impresszumon át a belívek tartalmának megtervezésével. A magazin végén egyedi szószedet az összes cikkben megjelenő német szavakkal.

B5 méretben és 84 oldal terjedelemben jelenik meg, már könyvesboltokban is.

Influencer Magazin - Reklámügynökség megbízásából tervezett kiadvány. Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés

A Sakkom Interaktív megbízásából készített magazin, mely az ügynökség által készített kutatásainak eredményeit mutatja be. A magazin az influencerek, youtuberek, bloggerek és az őket megbízó cégek, márkák és brandek világát tárja fel.

A magazin tervezésének szempontjai a következők voltak:
a. Vagány, korszerű megjelenés (tipográfiailag is).
b. Ne legyen szövegtenger, szellős tördelés, sok kép, illetve a layout támogassa a szövegből építkező díszítést is (pl. első betűk kiemelése, „kulcsmondat kiemelése”).
c. A SAKKOM Interaktív, mint a kiadvány kitalálója és megalkotója, egyértelmű feltüntetése, szerepeltetése a címlapon és akár a belső oldalakon is.
d. Klasszikus elemek is szerepeljenek (oldalszám, impresszum, beköszönő a 3. oldalon).

Ezen felül teljes szabad kezet kaptunk. A magazin paraméterei: A4 méret, 36+4 oldal terjedelem. Influencer Magazin - Reklámügynökség megbízásából tervezett kiadvány. Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés

Női magazin layout grafikai tervezés, tördelés

44 oldal terjedelmű magazin teljes körű grafikai tervezése, tördelése, szerkesztése. Borító és hátlap tervezés, belívek tördelése, képes és a szöveges tartalom harmóniájának kialakítása, tartalomjegyzék tervezése. Teljes körű kiadványszerkesztési munka.

Még több infó és kép a munkáról..

Német nyelvű magazin tervezés, kiadványszerkesztés

Havonta megjelenő magazin oldalainak megtervezése, tördelés. Borító tervezése fiatalos, megjelenéssel. Német nyelvű cikkek tördelés, melyeket a tartalomhoz illő fotók színesítik.

Még több infó és kép a munkáról..

Női magazin kiadványtervezés, belívek tördelés, borító tervezés

Másodjára megjelenő negyedéves magazin teljes körű kiadványszerkesztése, tördelése, grafikai tervezése. 40 oldal terjedelem, A5 méretű kiadvány.

Még több infó és kép a munkáról..